Politika zasebnosti na spletni strani endo.si

Razen kot je opisano spodaj, Klinika za endodontijo d.o.o. ne zbira ali zahteva od obiskovalcev svoje spletne strani, da izpolnejo osebne podatke za ugotavljanje istovetnosti, kot so imena, e-poštni naslovi in telefonske številke. Tako kot večina operaterjev spletnih straneh, Klinika za endodontijo d.o.o. zbira ne-osebno določljive podatke, ki jih spletni brskalniki in strežniki ponavadi dajo na voljo – podatke kot so vrsta brskalnika, operacijski sistem, izbira jezika, ter kje se nahajajo na spletni strani glede na, datum in čas vsakega obiska. Klinika za endodontijo d.o.o. zbira tudi potencialno osebne podatke, kot so Internetni Protokol (IP), ki so sicer sami po sebi ne-osebno določljivi, vendar se lahko uporabljajo v povezavi z drugimi informacijami za osebno identifikacijo uporabnikov.

Nekateri člani skupnosti Klinika za endodontijo d.o.o.(plačniki, stranke, itd), ki se odločijo za interakcijo s podjetjem Klinika za endodontijo d.o.o. na načine, ki zahtevajo da Klinika za endodontijo d.o.o. ve več o njih. Količina in vrsta informacij, ki jih Klinika za endodontijo d.o.o. zbira od teh članov je odvisna od narave interakcij. Na primer, so člani, ki želijo prejemati obvestila o novicah na strani, na strani vnesejo svoje ime in e-poštni naslov.

Urednik Spletne strani endo.si ne bo v nobenem primeru predal zbranih informacij tretji osebi ali ustanovi, razen v primeru sodnega naloga.

Z uporabo spletnih strani, se strinjate s pogoji te politike zasebnosti. Če se ne strinjate s pogoji te politike zasebnosti, prosimo, ne uporabljate spletne strani. Klinika za endodontijo d.o.o. lahko spreminja svojo politiko zasebnosti od časa do časa. Vse morebitne spremembe se bodo odražale na tej strani. Vsebinske spremembe bo podjetje Klinika za endodontijo d.o.o. tudi napovedalo preko standardnih mehanizmov, s katerimi le-to komunicira s skupnostjo spletne strani, vključno z obvestilo preko mailing liste in skupine novic.

Za več informacij nas lahko kontaktirate na info@endo.si